Lysende Dansegulv

Det eneste lysende dansegulvet i Norge som gir deg den unike opplevelsen med lys som pulserer i takt med musikken. Modifiser og programmer lyset på over 1000 forskjellige måter. Gjør ditt event eksklusivt med et dansegulv som garantert vil imponere.

Lys opp Festen med Norges Første Utleie av Lysende Dansegulv!
Gjør ditt neste event uforglemmelig med Norges første lysende dansegulv! Perfekt for firmafester, teaterforestillinger, jubileumsfeiringer, russeslipp, brylluper og mer. Vårt blikkfang av et dansegulv garanterer en magisk atmosfære som blir festens midtpunkt.

Forhåndsvisning Tilgjengelig:
Park Nattklubb i Porsgrunn: Opplev dansegulvet i aksjon.

Prisoversikt for Lysende Dansegulv:
En kveld: 4×4 m: kr 9 500 | 5×5 m: kr 11 000
En helg: 4×4 m: kr 11 000 | 5×5 m: kr 13 500
En uke: 4×4 m: kr 13 000 | 5×5 m: kr 15 000
Montering/Demontering: 4×4 m: kr 5000 | 5×5 m: kr 7000

Fullservice Utleie:
Vi tilbyr komplett service inkludert montering, demontering, og transport. La oss ta hånd om det praktiske – du trenger kun å nyte festen.

Teknologi og Tilpasning:
Inkluderer en brukervennlig kontroller for enkel farge- og modusjustering.

Utleie av Avansert DMX-System:
Oppgrader ditt arrangement med vår DMX-teknologi for en enda mer imponerende opplevelse med integrasjon for lyseffekter, røykmaskiner og mer.


DMX-System Utleie Priser:

Døgnleie: kr 1 500
Helgleie: kr 2 200
Ukeleie: kr 3 000
Vårt lysende dansegulv og DMX-system gir deg alt du trenger for å skape den ultimate atmosfæren. Bli med i rekken av begeistrede kunder – kontakt oss i dag for å reservere!

Sjekk også ut..

Partytelt

Inviter et stort antall gjester! Våre fleksible telt kan enkelt slås sammen, Tilpasset ethvert arrangement. Vi tilbyr full service med både montering og demontering, samt innendørs gulvløsninger for en komplett og elegant festsetting. Skap det ideelle festlokalet med vårt partyteltutleie.

UV/neon lys

Lag et spektakulært neonparadis og gjør hverdagslige antrekk til levende kunstverk. Hvert smil vil gløde som stjerner Av disse lysene. Skap en illusjon av dansende auraer og La kvelden glitre med neonfarger under stjernehimmelen for en kveld, som dine gjester sent vil glemme.

Lyseffekter

LED lyssystem med stativ, pedal og bærebag. DMX-kompatibel, og med tripod.

Klappbord

Ideelle for enhver sammenkomst. Perfekte for rask oppsett og nedpakning. Disse bordene komplementeres ypperlig med vårt utvalg av klappstoler, for å skape den fullkomne sitteopplevelsen. Tilby dine gjester komfort med vår praktiske og stilfulle løsning

Gnistmaskin

Spektakulære, kalde gnistregn som skyter opp til seks meter i luften! Disse maskinene kan synkroniseres for opp til tolv enheter, styres enkelt med fjernkontroll, og produserer en trygg og brannsikker gnist. Så sikkert at du kan holde hånden din over uten risiko. Trygt å bruke både innendørs og utendørs.

Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Tillegginformasjon