Om Eventleie

Eventleie.no er din totalleverandør av profesjonelt fest- og eventutstyr, uansett størrelse på arrangementet. Siden oppstarten i 2022 har vi vært dedikert til å gjøre det enkelt for våre kunder å gjennomføre uforglemmelige arrangementer, med levering til både privatpersoner og bedrifter over hele Norge.

Basert i Sandefjord, men med nasjonal rekkevidde, har vi blitt et foretrukket valg for alt fra bryllup og festivaler til bedriftsarrangementer og private fester. Vi har levert utstyr til blant annet Stavernfestivalen, bryllup på Frogneseteren, og brannøvelser for Elkem Bremanger, og har samarbeid med etablerte aktører som Park Nattklubb og Glasshjørnet i Porsgrunn og Skien.

Vi spesialiserer oss på unikt utstyr som få andre kan tilby, som lysende dansegulv, 80 cm discokule, 216 kvm seildukstelt og partytelt, samt tikibarer og gnistmaskiner som gir arrangementet ditt en ekstra wow-faktor. Vårt fokus ligger på å tilby en sømløs leieopplevelse, hvor kundens behov alltid står i sentrum. Fra store selskaper som Cap Gemini, OBOS, Rubicon Produksjon og PricewaterhouseCoopers til mindre, intime samlinger – vi har det som trengs for å gjøre ethvert event vellykket.

Hos Eventleie.no er kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet våre viktigste prioriteringer. Uansett om du planlegger et stort arrangement eller en liten sammenkomst, er vårt mål å gjøre prosessen så enkel som mulig for deg. Vi tilbyr alt fra levering og oppsett til fleksible leieløsninger, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å nyte arrangementet ditt.

Ta kontakt i dag for en skreddersydd løsning til ditt event!


Hva gjør oss unike?

  • Eksklusivt utstyr: Vi tilbyr produkter som er vanskelig å finne andre steder, inkludert vår populære tikibar, gnistmaskin, og Norges største discokule.
  • Fleksibel levering over hele Norge: Gjennom vår landsdekkende posttjeneste kan du enkelt få tilgang til vårt utstyr, uansett hvor du befinner deg.
  • Erfaring med store og små arrangementer: Vår portefølje inkluderer alt fra store bryllup og festivaler til intime privatfester.
  • Profesjonell kundeservice: Vi strekker oss langt for å sikre at våre kunder blir fornøyde – fra første kontakt til arrangementet er over.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Få et helt uforpliktende tilbud om leie - vennligst fyll ut skjemaet her:

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Er det noe mer du ønsker å si til oss?