50-årslag

Taler, konserter, aktiviteter, dans og musikk. You name it, 50-årslag kan være så mangt. Kanskje til og med karaoke?

Gjør festen til din

Du som blir 50 år er blitt trygg på deg selv. Du vet jo hva du liker og hvem du er. Det kan du få frem i festen din. Noen inviterer gjestene til å delta i en reise gjennom jubilantens hobbyer eller favorittaktiviteter, og andre vil ha dans og koselig stemning. Felles for alle sånne jubileer er behov for taler. Om det er mange gjester trenger man høyttalere for å bli hørt. Og kanskje du trenger en projektor og lerret for å vise glimt fra livet så langt. Og kanskje du vil ha pynt og andre ting som hjelper deg å gjennomføre arrangementet på en god måte? Og tenk deg en tikibar eller to! Uansett er det lurt å kontakte Eventleie på telefon eller på nettsiden for å få litt ideer, løsninger og priser.

Lysende Dansegulv

Det eneste lysende dansegulvet i Norge som gir deg den unike opplevelsen med lys som pulserer i takt med musikken. Modifiser og programmer lyset på over 1000 forskjellige måter. Gjør ditt event eksklusivt med et dansegulv som garantert vil imponere.

Partytelt

Inviter et stort antall gjester! Våre fleksible telt kan enkelt slås sammen, Tilpasset ethvert arrangement. Vi tilbyr full service med både montering og demontering, samt innendørs gulvløsninger for en komplett og elegant festsetting. Skap det ideelle festlokalet med vårt partyteltutleie.

Lydanlegg

Perfekt lyd for alle arrangementer, våre lydanlegg gir klar lyd for opptil 300+ gjester med høyttalere, Basskasser, lydmiksere, DI bokser og mikrofoner. Lei hele settet eller deler, med enkel integrasjon og oppkobling mot andre systemer for en sømløs lydopplevelse.

Soundboks GEN. 3

Musikk uten grenser. Denne bærbare revolusjonen leverer overlegen lyd med opptil 40 timers batteritid, og mulighet for trådløs kobling av opptil 5 enheter på sekunder. Perfekt for eventer hvor musikken aldri skal stoppe. Inkluderer mikrofon-tilkobling og kan seriekobles uendelig antall via miksepult.

Tikibar

Opplev tropisk stemning og la hver slurk transportere deg til en eksotisk øy. Våre håndlagde tikibarer lar deg nyte forfriskende cocktails under en stråparasoll, omgitt av autentiske dekorasjoner som fremkaller følelsen av en evig sommer.

Lyseffekter

LED lyssystem med stativ, pedal og bærebag. DMX-kompatibel, og med tripod.

UV/neon lys

Lag et spektakulært neonparadis og gjør hverdagslige antrekk til levende kunstverk. Hvert smil vil gløde som stjerner Av disse lysene. Skap en illusjon av dansende auraer og La kvelden glitre med neonfarger under stjernehimmelen for en kveld, som dine gjester sent vil glemme.

Discokule

Gjenopplev disco-æraen. et must for ethvert dansegulv! Vi er stolte over å være de eneste i Norge som tilbyr en imponerende 80 cm stor discokule til utleie, sammen med et variert utvalg av størrelser inkludert 40 og 50 cm. Disse glitrende kulene er perfekte for å henge fra taket eller over scenen, og skaper en magisk atmosfære med reflekterende lys som danser i rommet.

Projektor og lerret

Ønsker du å vise noe på storskjerm? Da er projektor og lerret kjekt.

Har du spørsmål, eller ønsker
å booke utstyr til festen?

Kontakt oss for en å høre mer om hva vi kan levere til den store dagen.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Tillegginformasjon