Få med venner på allsang

Karaokekveld

Finn frem favorittmusikken og syng dere gjennom kvelden.

Sangglede for alle

En sosial aktivitet med venner

Bruk stemmene og bli glad! Opplev latter, glede og uforglemmelige øyeblikk med en karaokekveld. Syng ut hjertets lyst, enten det er hits eller guilty pleasures. Ingen scene er for liten når vennene dine er publikummet. Book din karaokekveld nå og la musikken bringe dere sammen!

Du trenger selvsagt et lydanlegg og en mikrofon. Og om du vil at mange skal synge med, så trenger du flere mikrofoner og et større lydanlegg. Musikken finner du på Spotify og kanskje ennå mer Youtube, hvor du kan søke etter utallige karaokeversjoner av kjente sanger. 

Du kan toppe kvelden hvis du leier discokule og andre sceneeffekter og lys.

Vanlige ting man leier til

Karaokekveld

Lysende Dansegulv

Det eneste lysende dansegulvet i Norge som gir deg den unike opplevelsen med lys som pulserer i takt med musikken. Modifiser og programmer lyset på over 1000 forskjellige måter. Gjør ditt event eksklusivt med et dansegulv som garantert vil imponere.

Lydanlegg

Perfekt lyd for alle arrangementer, våre lydanlegg gir klar lyd for opptil 300+ gjester med høyttalere, Basskasser, lydmiksere, DI bokser og mikrofoner. Lei hele settet eller deler, med enkel integrasjon og oppkobling mot andre systemer for en sømløs lydopplevelse.

Soundboks GEN. 3

Musikk uten grenser. Denne bærbare revolusjonen leverer overlegen lyd med opptil 40 timers batteritid, og mulighet for trådløs kobling av opptil 5 enheter på sekunder. Perfekt for eventer hvor musikken aldri skal stoppe. Inkluderer mikrofon-tilkobling og kan seriekobles uendelig antall via miksepult.

Lyseffekter

LED lyssystem med stativ, pedal og bærebag. DMX-kompatibel, og med tripod.

UV/neon lys

Lag et spektakulært neonparadis og gjør hverdagslige antrekk til levende kunstverk. Hvert smil vil gløde som stjerner Av disse lysene. Skap en illusjon av dansende auraer og La kvelden glitre med neonfarger under stjernehimmelen for en kveld, som dine gjester sent vil glemme.

Pizzaovn

Ooni Koda 16 er den bærbare pizzaovnen som leverer ekte italiensk tynnbunnet pizza på bare 1-2 minutter! Perfekt for å imponere gjester med en store pizzaer opp til 40 cm, ideell for alt fra hytteturer til hagefester. Oppvarmingstid på kun 20 minutter til 500 grader.

Projektor og lerret

Ønsker du å vise noe på storskjerm? Da er projektor og lerret kjekt.

Har du spørsmål eller ønsker å leie?

Ring eller send oss en melding.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Tillegginformasjon