Nyttårsfeiring

Taler, konserter, aktiviteter, dans og musikk. You name it, 50-årslag kan være så mangt. Kanskje til og med karaoke?

Fyrverkeri av Lyd og Lys

Ta Nyttårsaften til Nye Høyder!

Gjør Nyttårsaften til en kveld å huske! Vi i Eventleie bringer festen til deg med vårt førsteklasses utleie av festutstyr. Tenk deg en natt fylt med perfekt lyd, fantastisk lys og gleden av karaoke – alt dette kan være en del av din nyttårsfeiring!

Soundboks 3: Få festen i gang med krystallklar lyd! Vår Soundboks 3 er kraftig nok til å fylle ethvert rom og skape den perfekte atmosfæren for din feiring.

Lysutstyr: Lys opp natten! Vårt profesjonelle lysutstyr vil sette stemningen og gjøre din fest til en glitrende suksess.

Mikrofoner for Karaoke: Er du klar til å skinne? Med våre mikrofoner kan du og dine gjester synge inn det nye året med stil.

Vi i Eventleie vet at en god fest trenger mer enn bare god stemning. Derfor tilbyr vi toppkvalitetsutstyr for å sikre at din nyttårsfeiring blir så minnerik som mulig. Med vårt utstyr kan du forvente en høykvalitets lydopplevelse, en visuell fest som vil imponere dine gjester, og selvfølgelig, masse moro med karaoke.

Vi tilbyr levering. ikke bekymre deg for transport – vi kan levere alt utstyret rett til din dør!

Så hvorfor vente? Oppgrader din nyttårsfeiring med Eventleie. Kontakt oss i dag for å sikre at din fest blir snakkisen langt inn i det nye året!

Gjør festen enda bedre – Lei hos oss!

Lysende Dansegulv

Det eneste lysende dansegulvet i Norge som gir deg den unike opplevelsen med lys som pulserer i takt med musikken. Modifiser og programmer lyset på over 1000 forskjellige måter. Gjør ditt event eksklusivt med et dansegulv som garantert vil imponere.

Lydanlegg

Perfekt lyd for alle arrangementer, våre lydanlegg gir klar lyd for opptil 300+ gjester med høyttalere, Basskasser, lydmiksere, DI bokser og mikrofoner. Lei hele settet eller deler, med enkel integrasjon og oppkobling mot andre systemer for en sømløs lydopplevelse.

UV/neon lys

Lag et spektakulært neonparadis og gjør hverdagslige antrekk til levende kunstverk. Hvert smil vil gløde som stjerner Av disse lysene. Skap en illusjon av dansende auraer og La kvelden glitre med neonfarger under stjernehimmelen for en kveld, som dine gjester sent vil glemme.

Har du spørsmål, eller ønsker
å booke utstyr til festen?

Kontakt oss for en å høre mer om hva vi kan levere til den store dagen.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Tillegginformasjon