Elektrisk piano

Enkel bærbarhet og brukervennlighet med XLR mulighet. Du får tilgang til et rikt utvalg av lyder, fra akustiske pianoer til komplekse synther, designet for å oppfylle artistens behov. Det ultimate verktøyet for å utforske musikalske grenser, til studioarbeid og live-opptredener.

Utforsk musikkens mangfold med Nord Stage 3 Compact – et mesterverk som skaper en dybdefølelse av autentisitet i hver eneste tone. Dette elektriske pianoet utmerker seg med sin førsteklasses orgel-, piano- og synthseksjon, som gir deg uendelige muligheter for lydutforskning. Uansett om du ønsker den rike klangen av et klassisk piano, den karakteristiske lyden av et kirkeorgel eller de futuristiske tonene fra en synth, Nord Stage 3 Compact leverer med enestående kvalitet.

Opplev full kontroll over din musikalske uttrykkskraft med den medfølgende expression-pedalen som lar deg legge til subtile nyanser og følelser i hvert spill. I tillegg gir den vanlige sustain-pedalen deg den autentiske følelsen av å spille på et akustisk piano. Nord Stage 3 Compact er ikke bare et instrument – det er en portal til musikkens sjel.

Dette kraftige elpianoet er en pålitelig partner for både sceneopptredener og studioinnspillinger, og gir deg den nødvendige kvaliteten og allsidigheten for å skape musikk som rører sjelen. Utforsk hver lydmulighet og uttrykk ditt sanne musikalske potensial med Nord Stage 3 Compact – hvor grensene mellom fantasi og virkelighet viskes ut.

Nord Stage 3 Compact koster rundt kr. 30 000,- nytt.

Medfølger:

  • Stativ
  • Expression pedal
  • Sustain pedal (piano/klangpedal)
  • Solid bæreveske til pianoet
  • Stol følger ikke med

 

Pris: kr. 1200,- pr døgn

Sjekk også ut..

Soundboks GEN. 3

Musikk uten grenser. Denne bærbare revolusjonen leverer overlegen lyd med opptil 40 timers batteritid, og mulighet for trådløs kobling av opptil 5 enheter på sekunder. Perfekt for eventer hvor musikken aldri skal stoppe. Inkluderer mikrofon-tilkobling og kan seriekobles uendelig antall via miksepult.

Lyseffekter

LED lyssystem med stativ, pedal og bærebag. DMX-kompatibel, og med tripod.

Partytelt

Inviter et stort antall gjester! Våre fleksible telt kan enkelt slås sammen, Tilpasset ethvert arrangement. Vi tilbyr full service med både montering og demontering, samt innendørs gulvløsninger for en komplett og elegant festsetting. Skap det ideelle festlokalet med vårt partyteltutleie.

Gnistmaskin

Spektakulære, kalde gnistregn som skyter opp til seks meter i luften! Disse maskinene kan synkroniseres for opp til tolv enheter, styres enkelt med fjernkontroll, og produserer en trygg og brannsikker gnist. Så sikkert at du kan holde hånden din over uten risiko. Trygt å bruke både innendørs og utendørs.

Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Tillegginformasjon