Elektrisk piano

Enkel bærbarhet og brukervennlighet med XLR mulighet. Du får tilgang til et rikt utvalg av lyder, fra akustiske pianoer til komplekse synther, designet for å oppfylle artistens behov. Det ultimate verktøyet for å utforske musikalske grenser, til studioarbeid og live-opptredener.

Utforsk musikkens mangfold med Nord Stage 3 Compact – et mesterverk som skaper en dybdefølelse av autentisitet i hver eneste tone. Dette elektriske pianoet utmerker seg med sin førsteklasses orgel-, piano- og synthseksjon, som gir deg uendelige muligheter for lydutforskning. Uansett om du ønsker den rike klangen av et klassisk piano, den karakteristiske lyden av et kirkeorgel eller de futuristiske tonene fra en synth, Nord Stage 3 Compact leverer med enestående kvalitet.

Opplev full kontroll over din musikalske uttrykkskraft med den medfølgende expression-pedalen som lar deg legge til subtile nyanser og følelser i hvert spill. I tillegg gir den vanlige sustain-pedalen deg den autentiske følelsen av å spille på et akustisk piano. Nord Stage 3 Compact er ikke bare et instrument – det er en portal til musikkens sjel.

Dette kraftige elpianoet er en pålitelig partner for både sceneopptredener og studioinnspillinger, og gir deg den nødvendige kvaliteten og allsidigheten for å skape musikk som rører sjelen. Utforsk hver lydmulighet og uttrykk ditt sanne musikalske potensial med Nord Stage 3 Compact – hvor grensene mellom fantasi og virkelighet viskes ut.

Nord Stage 3 Compact koster rundt kr. 30 000,- nytt.

Medfølger:

  • Stativ
  • Expression pedal
  • Sustain pedal (piano/klangpedal)
  • Solid bæreveske til pianoet
  • Stol følger ikke med

 

Pris: kr. 1200,- pr døgn

Sjekk også ut..

Pizzaovn

Ooni Koda 16 er den bærbare pizzaovnen som leverer ekte italiensk tynnbunnet pizza på bare 1-2 minutter! Perfekt for å imponere gjester med en store pizzaer opp til 40 cm, ideell for alt fra hytteturer til hagefester. Oppvarmingstid på kun 20 minutter til 500 grader.

Klappbord

Ideelle for enhver sammenkomst. Perfekte for rask oppsett og nedpakning. Disse bordene komplementeres ypperlig med vårt utvalg av klappstoler, for å skape den fullkomne sitteopplevelsen. Tilby dine gjester komfort med vår praktiske og stilfulle løsning

Soundboks GEN. 3

Musikk uten grenser. Denne bærbare revolusjonen leverer overlegen lyd med opptil 40 timers batteritid, og mulighet for trådløs kobling av opptil 5 enheter på sekunder. Perfekt for eventer hvor musikken aldri skal stoppe. Inkluderer mikrofon-tilkobling og kan seriekobles uendelig antall via miksepult.

Bålpanne

Bålpanne

Gi festen et magisk preg! den levende flammen skaper en fantastisk atmosfære utendørs. Ideell for bryllup, hvor dens varme lys bidrar til å forene omgivelsene og skape en drømmeaktig scene. Perfekt for å forvandle ethvert uterom til en innbydende samlingsplass.

Lyseffekter

LED lyssystem med stativ, pedal og bærebag. DMX-kompatibel, og med tripod.

Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Tillegginformasjon