Lyseffekter

LED lyssystem med stativ, pedal og bærebag. DMX-kompatibel, og med tripod.

  Skap Magi på Dansegulvet med Vårt Kraftige 90W LED Lyssystem!

  Gi liv til enhver begivenhet med vårt toppmoderne 90W LED lyssystem. Uansett om det er en pulserende fest, et romantisk bryllup eller et energisk russeslipp, våre lyseffekter vil ta din fest til et helt nytt nivå.

  Unike Funksjoner som Løfter Stemningen Vårt lyssystem inkluderer 324 x 10 mm RGB LED par can lys med en imponerende 16° strålevinkel. Med flere modus tilgjengelig, inkludert 3- og 15-kanals DMX-kompatibilitet, kan du skape en lysvisning som passer perfekt til ditt arrangement. Enten det er den automatiske modusen eller lydmodusen med en rekke show-moduser, vårt lyssystem gir deg full kreativ kontroll.

  Dans i Takt med Musikkens Rytme Vår lysende stjerne er den innebygde mikrofonen som gjør det mulig for lyset å synkronisere med musikkens rytme. La lyset danse i harmoni med beatsene og skape en elektrisk atmosfære som får alle på dansegulvet.

  Allsidig og Praktisk Design Vårt LED lyssystem leveres komplett med et solid tripodstativ som sikrer stabil plassering gjennom hele festen. Den inkluderte fotbryteren gir deg full kontroll over lyset, mens den praktiske bærebaggen gjør transport enkelt og smidig.

  Utforsk Vårt Omfattende Utvalg av Lyseffekter Vi gir deg valgfriheten til å tilpasse lysshowet til akkurat ditt arrangement. Velg blant en rekke varianter, inkludert strobelys, UV-lys og fortryllende laserlys. Våre lyseffekter passer perfekt til en rekke anledninger, fra de største russeslipp til de mest intime bryllup.

  Skap Magi og Minner Vår visjon er å hjelpe deg med å skape uforglemmelige øyeblikk. Med vår eksepsjonelle lyseffektserie er mulighetene uendelige. Enten du ønsker å fange romantikken i et bryllup eller pumpe opp stemningen på dansegulvet, er vårt 90W LED lyssystem det ultimate valget.

   Kontakt oss for forslag

   Kontakt Eventleie for å høre mer om hva vi kan tilby deg av lys til ditt event!

   Sjekk også ut..

   Partytelt

   Inviter et stort antall gjester! Våre fleksible telt kan enkelt slås sammen, Tilpasset ethvert arrangement. Vi tilbyr full service med både montering og demontering, samt innendørs gulvløsninger for en komplett og elegant festsetting. Skap det ideelle festlokalet med vårt partyteltutleie.

   Discokule

   Gjenopplev disco-æraen. et must for ethvert dansegulv! Vi er stolte over å være de eneste i Norge som tilbyr en imponerende 80 cm stor discokule til utleie, sammen med et variert utvalg av størrelser inkludert 40 og 50 cm. Disse glitrende kulene er perfekte for å henge fra taket eller over scenen, og skaper en magisk atmosfære med reflekterende lys som danser i rommet.

   UV/neon lys

   Lag et spektakulært neonparadis og gjør hverdagslige antrekk til levende kunstverk. Hvert smil vil gløde som stjerner Av disse lysene. Skap en illusjon av dansende auraer og La kvelden glitre med neonfarger under stjernehimmelen for en kveld, som dine gjester sent vil glemme.

   Lysende Dansegulv

   Det eneste lysende dansegulvet i Norge som gir deg den unike opplevelsen med lys som pulserer i takt med musikken. Modifiser og programmer lyset på over 1000 forskjellige måter. Gjør ditt event eksklusivt med et dansegulv som garantert vil imponere.

   Boblebad

   Nyt alle årstider i vårt luksuriøse oppblåsbare boblebad. Perfekt for både fest og familiekos. Lei vår alt-i-ett pakke for fire dager som inkluderer boblebad, bålpanne, lyslenker og pizzaovn, til en samlet lav pris.

   Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

   Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

   Telefon

   +47 96 92 58 15

   E-post

   post@eventleie.no

   Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

   Hva ønsker du å leie?
   Ønsker du levering, eller å hente selv?
   Tillegginformasjon