Lyseffekter

LED lyssystem med stativ, pedal og bærebag. DMX-kompatibel, og med tripod.

  Skap Magi på Dansegulvet med Vårt Kraftige 90W LED Lyssystem!

  Gi liv til enhver begivenhet med vårt toppmoderne 90W LED lyssystem. Uansett om det er en pulserende fest, et romantisk bryllup eller et energisk russeslipp, våre lyseffekter vil ta din fest til et helt nytt nivå.

  Unike Funksjoner som Løfter Stemningen Vårt lyssystem inkluderer 324 x 10 mm RGB LED par can lys med en imponerende 16° strålevinkel. Med flere modus tilgjengelig, inkludert 3- og 15-kanals DMX-kompatibilitet, kan du skape en lysvisning som passer perfekt til ditt arrangement. Enten det er den automatiske modusen eller lydmodusen med en rekke show-moduser, vårt lyssystem gir deg full kreativ kontroll.

  Dans i Takt med Musikkens Rytme Vår lysende stjerne er den innebygde mikrofonen som gjør det mulig for lyset å synkronisere med musikkens rytme. La lyset danse i harmoni med beatsene og skape en elektrisk atmosfære som får alle på dansegulvet.

  Allsidig og Praktisk Design Vårt LED lyssystem leveres komplett med et solid tripodstativ som sikrer stabil plassering gjennom hele festen. Den inkluderte fotbryteren gir deg full kontroll over lyset, mens den praktiske bærebaggen gjør transport enkelt og smidig.

  Utforsk Vårt Omfattende Utvalg av Lyseffekter Vi gir deg valgfriheten til å tilpasse lysshowet til akkurat ditt arrangement. Velg blant en rekke varianter, inkludert strobelys, UV-lys og fortryllende laserlys. Våre lyseffekter passer perfekt til en rekke anledninger, fra de største russeslipp til de mest intime bryllup.

  Skap Magi og Minner Vår visjon er å hjelpe deg med å skape uforglemmelige øyeblikk. Med vår eksepsjonelle lyseffektserie er mulighetene uendelige. Enten du ønsker å fange romantikken i et bryllup eller pumpe opp stemningen på dansegulvet, er vårt 90W LED lyssystem det ultimate valget.

   Kontakt oss for forslag

   Kontakt Eventleie for å høre mer om hva vi kan tilby deg av lys til ditt event!

   Sjekk også ut..

   Klappbord

   Ideelle for enhver sammenkomst. Perfekte for rask oppsett og nedpakning. Disse bordene komplementeres ypperlig med vårt utvalg av klappstoler, for å skape den fullkomne sitteopplevelsen. Tilby dine gjester komfort med vår praktiske og stilfulle løsning

   Bålpanne

   Bålpanne

   Gi festen et magisk preg! den levende flammen skaper en fantastisk atmosfære utendørs. Ideell for bryllup, hvor dens varme lys bidrar til å forene omgivelsene og skape en drømmeaktig scene. Perfekt for å forvandle ethvert uterom til en innbydende samlingsplass.

   Partytelt

   Inviter et stort antall gjester! Våre fleksible telt kan enkelt slås sammen, Tilpasset ethvert arrangement. Vi tilbyr full service med både montering og demontering, samt innendørs gulvløsninger for en komplett og elegant festsetting. Skap det ideelle festlokalet med vårt partyteltutleie.

   Pizzaovn

   Ooni Koda 16 er den bærbare pizzaovnen som leverer ekte italiensk tynnbunnet pizza på bare 1-2 minutter! Perfekt for å imponere gjester med en store pizzaer opp til 40 cm, ideell for alt fra hytteturer til hagefester. Oppvarmingstid på kun 20 minutter til 500 grader.

   Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

   Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

   Telefon

   +47 96 92 58 15

   E-post

   post@eventleie.no

   Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

   Hva ønsker du å leie?
   Ønsker du levering, eller å hente selv?
   Tillegginformasjon