UV/neon lys

Lag et spektakulært neonparadis og gjør hverdagslige antrekk til levende kunstverk. Hvert smil vil gløde som stjerner Av disse lysene. Skap en illusjon av dansende auraer og La kvelden glitre med neonfarger under stjernehimmelen for en kveld, som dine gjester sent vil glemme.

Opplev dansegulvets magi med Norges første lysende dansegulv til utleie!

Er du klar for å løfte ditt neste arrangement til nye høyder? Vårt unike dansegulv er ikke bare et blikkfang; det er en opplevelse! Perfekt for alt fra firmafester, teaterforestillinger, tiårslag, russeslipp, bryllup, og mange andre typer eventer. Om du ønsker å oppleve det lysende dansegulvet før du leier, kan du bli med på den populære teaterforestillingen «Night and Fever» i Lillehammer 11-17 mars, hvor vårt dansegulv vil være på hovedscenen.

Lyst til å se magien før du bestemmer deg? Besøk oss på Park Nattklubb, i Porsgrunn hvor du kan oppleve dette enestående dansegulvet i full aksjon. Se selv hvordan det lyser opp rommet og blir festens midtpunkt før du tar en beslutning om leie for ditt eget event.

Vårt banebrytende dansegulv kommer med en kontroller hvor du kan putte på diverse farger og moduser for de enklere arrangementer, og et avansert DMX-system. Det kan da integreres med lyseffekter, røykmaskiner eller gnistmaskiner for å skape en uforglemmelig atmosfære. Velg mellom utallige festmoduser eller la musikken styre showet for en dynamisk og livlig opplevelse.

Fullservice Utleie:
Vi forstår at din tid er verdifull. Derfor tilbyr vi fullservice med montering, demontering, samt henting og levering. Du trenger bare å fortelle oss hvor og når, så tar vi oss av resten.

Dansegulv prisoversikt:

En kvelds bruk:
– 4×4 meter: kr 9 500
– 5×5 meter: kr 11 000

En helgs bruk:
– 4×4 meter: kr 11 000
– 5×5 meter: kr 13 500

En ukes bruk:
– 4×4 meter: kr 13 000
– 5×5 meter: kr 15 000

Monteringspriser:
– montering 4×4 meter: kr 1500
– demontering 4×4 meter: kr 1500

– montering 5×5 meter: kr 2000
– demontering 5×5 meter: kr 2000

Bli med i rekken av begeistrede kunder som allerede har opplevd hvordan vårt lysende dansegulv forvandler enhver fest til en minneverdig begivenhet. Ta kontakt i dag for å reservere – vi ser frem til å lyse opp din neste fest!

 

Utleie av Avansert DMX-System

Oppgrader ditt arrangement med vårt DMX-system for en helt unik lysopplevelse. Perfekt for å synkronisere dansegulvet med andre effekter og skape en imponerende atmosfære.

Priser for DMX-System Utleie:
– Døgnleie: Kr 1500
– Helgleie: Kr 2200
– Ukeleie: Kr 3000

Dette tilbudet gir deg friheten til å perfeksjonere lyssettingen for et hvert arrangement, fra teaterforestillinger til bryllup.

Sjekk også ut..

Lysende Dansegulv

Det eneste lysende dansegulvet i Norge som gir deg den unike opplevelsen med lys som pulserer i takt med musikken. Modifiser og programmer lyset på over 1000 forskjellige måter. Gjør ditt event eksklusivt med et dansegulv som garantert vil imponere.

Boblebad

Nyt alle årstider i vårt luksuriøse oppblåsbare boblebad. Perfekt for både fest og familiekos. Lei vår alt-i-ett pakke for fire dager som inkluderer boblebad, bålpanne, lyslenker og pizzaovn, til en samlet lav pris.

Lydanlegg

Perfekt lyd for alle arrangementer, våre lydanlegg gir klar lyd for opptil 300+ gjester med høyttalere, Basskasser, lydmiksere, DI bokser og mikrofoner. Lei hele settet eller deler, med enkel integrasjon og oppkobling mot andre systemer for en sømløs lydopplevelse.

Klappbord

Ideelle for enhver sammenkomst. Perfekte for rask oppsett og nedpakning. Disse bordene komplementeres ypperlig med vårt utvalg av klappstoler, for å skape den fullkomne sitteopplevelsen. Tilby dine gjester komfort med vår praktiske og stilfulle løsning

Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Tillegginformasjon