Lyslenker

Lysett ditt event med våre lyslenker, som skaper den ideelle stemningen med sitt varmhvite lys. Perfekt for bruk både inne og ute, året rundt.

Lyslenker på 38 meter og 100 meter gir et nydelig, varmhvitt lys som skaper en varm og innbydende atmosfære. Perfekt for både små og store anledninger, uansett om det er en intim sammenkomst eller en stor fest. Lyslenkene kan brukes både utendørs og innendørs, hele året rundt, enten det er sommer eller vinter.

Lyslenker passer til enhver anledning, fra bryllup og bursdager til firmafester og hagefester. De er også ideelle for å dekorere hager, terrasser og festlokaler.

Lyslenkene gir et stabilt og behagelig lys som bidrar til en koselig atmosfære. Slitesterke og designet for å tåle både sol og regn.

Det er enkelt å sette opp og ta ned lyslenkene, slik at du kan fokusere på å nyte festen.

For å gjøre arrangementet komplett, er det mulig å leie partytelt, bord, stoler og mye mer. Alt som trengs for å arrangere en vellykket fest er lett tilgjengelig.

Produktene er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet og tilfredshet, slik at det er mulig å slappe av og nyte festen.

Kontakt for bestilling
Klar for å gjøre arrangementet ekstra spesielt? Ta kontakt for å bestille lyslenker, partytelt, bord, stoler og mye mer. Skap en magisk atmosfære for deg og dine gjester.

Sjekk også ut..

Lysende Dansegulv

Det eneste lysende dansegulvet i Norge som gir deg den unike opplevelsen med lys som pulserer i takt med musikken. Modifiser og programmer lyset på over 1000 forskjellige måter. Gjør ditt event eksklusivt med et dansegulv som garantert vil imponere.

Gnistmaskin

Spektakulære, kalde gnistregn som skyter opp til seks meter i luften! Disse maskinene kan synkroniseres for opp til tolv enheter, styres enkelt med fjernkontroll, og produserer en trygg og brannsikker gnist. Så sikkert at du kan holde hånden din over uten risiko. Trygt å bruke både innendørs og utendørs.

Røykmaskin

Skap en intim og spennende atmosfære hvor lyseffekter forsterkes til det maksimale! Med flere størrelser tilgjengelig, tilpasser vi oss ethvert behov. La vår røykmaskin gi det lille ekstra som gjør om arrangementet ditt den ettertraktede ‘wow’-faktoren.

Bålpanne

Bålpanne

Gi festen et magisk preg! den levende flammen skaper en fantastisk atmosfære utendørs. Ideell for bryllup, hvor dens varme lys bidrar til å forene omgivelsene og skape en drømmeaktig scene. Perfekt for å forvandle ethvert uterom til en innbydende samlingsplass.

Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Tillegginformasjon