Tikibar

Opplev tropisk stemning og la hver slurk transportere deg til en eksotisk øy. Våre håndlagde tikibarer lar deg nyte forfriskende cocktails under en stråparasoll, omgitt av autentiske dekorasjoner som fremkaller følelsen av en evig sommer.

Tropisk partystemning med tikibar. Du kan kjøpe baren om du vil (ta kontakt for pris). Baren er ca 130 cm lang og 62 cm bred. Det er lett å montere baren. For å montere, setter du stolpene ned i bordet, og deretter kan du tre på taket uten å måtte bruke en eneste skrue.

Ønsker du lengre leieperiode? Ta kontakt for priser og få tilbud på akkurat det du har behov for.

Du kan også å leie en bar som har utstikk på cirka 30 cm, slik at to personer kan sitte inntil baren med beina under benken.

Pris 

Tikibar

  • Et døgn: kr 1200
  • To døgn: kr 1500
 

Tikibar deluxe (med utstikk)

  • Et døgn: kr 1800
  • To døgn: kr 2200
 
Annet du kan leie
  • Bartendersett
  • Hawaiidekorasjon
  • Lyslenke
  • Lysstriper
 

Eventuell frakt kommer i tillegg

 

Prisene på denne siden er EKS MOMS

Sjekk også ut..

Røykmaskin

Skap en intim og spennende atmosfære hvor lyseffekter forsterkes til det maksimale! Med flere størrelser tilgjengelig, tilpasser vi oss ethvert behov. La vår røykmaskin gi det lille ekstra som gjør om arrangementet ditt den ettertraktede ‘wow’-faktoren.

Discokule

Gjenopplev disco-æraen. et must for ethvert dansegulv! Vi er stolte over å være de eneste i Norge som tilbyr en imponerende 80 cm stor discokule til utleie, sammen med et variert utvalg av størrelser inkludert 40 og 50 cm. Disse glitrende kulene er perfekte for å henge fra taket eller over scenen, og skaper en magisk atmosfære med reflekterende lys som danser i rommet.

Pizzaovn

Ooni Koda 16 er den bærbare pizzaovnen som leverer ekte italiensk tynnbunnet pizza på bare 1-2 minutter! Perfekt for å imponere gjester med en store pizzaer opp til 40 cm, ideell for alt fra hytteturer til hagefester. Oppvarmingstid på kun 20 minutter til 500 grader.

Lyslenker

Lysett ditt event med våre lyslenker, som skaper den ideelle stemningen med sitt varmhvite lys. Perfekt for bruk både inne og ute, året rundt.

Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Tillegginformasjon