Tikibar

Opplev tropisk stemning og la hver slurk transportere deg til en eksotisk øy. Våre håndlagde tikibarer lar deg nyte forfriskende cocktails under en stråparasoll, omgitt av autentiske dekorasjoner som fremkaller følelsen av en evig sommer.

Tropisk partystemning med tikibar. Du kan kjøpe baren om du vil (ta kontakt for pris). Baren er ca 130 cm lang og 62 cm bred. Det er lett å montere baren. For å montere, setter du stolpene ned i bordet, og deretter kan du tre på taket uten å måtte bruke en eneste skrue.

Ønsker du lengre leieperiode? Ta kontakt for priser og få tilbud på akkurat det du har behov for.

Du kan også å leie en bar som har utstikk på cirka 30 cm, slik at to personer kan sitte inntil baren med beina under benken.

Pris 

Tikibar

  • Første døgn: kr 1500
  • Ekstra døgn: kr 1000
 

Tikibar deluxe (med utstikk)

  • Første døgn: kr 1400
  • Ekstra døgn: kr 1900
 
Annet du kan leie
  • Bartendersett
  • Hawaiidekorasjon
  • Lyslenke
  • Lysstriper
 

Eventuell frakt kommer i tillegg

Sjekk også ut..

Røykmaskin

Skap en intim og spennende atmosfære hvor lyseffekter forsterkes til det maksimale! Med flere størrelser tilgjengelig, tilpasser vi oss ethvert behov. La vår røykmaskin gi det lille ekstra som gjør om arrangementet ditt den ettertraktede ‘wow’-faktoren.

Rød løper

Gjør stas på entreen. Filmpremiere og bryllup er perfekte begivenheter for å bruke rød løper.

Discokule

Gjenopplev disco-æraen. et must for ethvert dansegulv! Vi er stolte over å være de eneste i Norge som tilbyr en imponerende 80 cm stor discokule til utleie, sammen med et variert utvalg av størrelser inkludert 40 og 50 cm. Disse glitrende kulene er perfekte for å henge fra taket eller over scenen, og skaper en magisk atmosfære med reflekterende lys som danser i rommet.

Soundboks GEN. 3

Musikk uten grenser. Denne bærbare revolusjonen leverer overlegen lyd med opptil 40 timers batteritid, og mulighet for trådløs kobling av opptil 5 enheter på sekunder. Perfekt for eventer hvor musikken aldri skal stoppe. Inkluderer mikrofon-tilkobling og kan seriekobles uendelig antall via miksepult.

Lyslenker

Lysett ditt event med våre lyslenker, som skaper den ideelle stemningen med sitt varmhvite lys. Perfekt for bruk både inne og ute, året rundt. For enkel håndtering leveres lysene på en trommel, slik at du enkelt kan rulle dem ut og inn for problemfri montering og opprydding.

Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Tillegginformasjon