Røykmaskin

Skap en intim og spennende atmosfære hvor lyseffekter forsterkes til det maksimale! Med flere størrelser tilgjengelig, tilpasser vi oss ethvert behov. La vår røykmaskin gi det lille ekstra som gjør om arrangementet ditt den ettertraktede ‘wow’-faktoren.

Skap Atmosfære og Magi med Våre Profesjonelle Røykmaskiner!

Velkommen til den ultimate opplevelsen av lys og atmosfære! Uansett om det er et intenst russeslipp, et minneverdig bryllup eller en livlig fest, våre førsteklasses røykmaskiner legger det perfekte grunnlaget for uforglemmelige øyeblikk.

Skreddersydd For Enhver Anledning Enten du skal transformere et koselig hjem eller fylle et stort lokale, har vi det ideelle valget for deg. Vår kolleksjon inkluderer to røykmaskiner av høy kvalitet, hver med sine unike fordeler.

Den Lille Røykmaskinen: Budsjettvennlig Vår kompakte røykmaskin gir deg den ideelle løsningen når du ønsker å skape en sjarmerende atmosfære uten å gå på akkord med kvaliteten. Perfekt for mindre områder og begrensede budsjetter. Ønsker du å dekke et større område? Prøv å kombinere to av disse for en imponerende effekt!

Den Store Røykmaskinen: Kraftpakke for Storslåtte Øyeblikk Når øyeblikket krever ekstra storslagenhet, er vår store røykmaskin svaret. Med en kraftig 2200 W motor, tar den store røykmaskinen festen til nye høyder. Den skaper en tykk og varig røyk som legger seg elegant langs bakken, og med forskjellige imponerende moduser gir den en helt unik dimensjon til ditt arrangement. Fra bryllup til storslåtte begivenheter, er den store røykmaskinen garantien for suksess.

Fullend Atmosfæren med Fantastiske Lyseffekter For å virkelig ta opplevelsen til neste nivå, anbefaler vi å kombinere røykmaskinen med våre blendende laser- eller strobelys. Vårt utvalg av fargede scenelys gir deg muligheten til å skape en visuell fest som vil imponere alle gjester.

La Oss Gjøre Arrangementet Ditt Minneverdig Ikke la sjansen gå fra deg. Våre røykmaskiner er kjent for å levere suveren ytelse og skape en atmosfære som gjør arrangementet ditt til noe helt spesielt. Velg mellom våre to kraftige alternativer og se magien utfolde seg. Kontakt oss nå for å sikre tilgjengelighet og gjøre din bestilling!

Pris

Liten røykmaskin

  • Første døgn kr 350
  • Ekstra døgn: kr 175

Stor røykmaskin

  • Første døgn kr 1100
  • Ekstra døgn: kr 550

Vi leverer med tilstrekkelig røykeveske. Lengre leieperiode? Ta kontakt for pristilbud.

Sjekk også ut..

Rød løper

Gjør stas på entreen. Filmpremiere og bryllup er perfekte begivenheter for å bruke rød løper.

UV/neon lys

Lag et spektakulært neonparadis og gjør hverdagslige antrekk til levende kunstverk. Hvert smil vil gløde som stjerner Av disse lysene. Skap en illusjon av dansende auraer og La kvelden glitre med neonfarger under stjernehimmelen for en kveld, som dine gjester sent vil glemme.

Gnistmaskin

Spektakulære, kalde gnistregn som skyter opp til seks meter i luften! Disse maskinene kan synkroniseres for opp til tolv enheter, styres enkelt med fjernkontroll, og produserer en trygg og brannsikker gnist. Så sikkert at du kan holde hånden din over uten risiko. Trygt å bruke både innendørs og utendørs.

Soundboks GEN. 3

Musikk uten grenser. Denne bærbare revolusjonen leverer overlegen lyd med opptil 40 timers batteritid, og mulighet for trådløs kobling av opptil 5 enheter på sekunder. Perfekt for eventer hvor musikken aldri skal stoppe. Inkluderer mikrofon-tilkobling og kan seriekobles uendelig antall via miksepult.

Elektrisk piano

Enkel bærbarhet og brukervennlighet med XLR mulighet. Du får tilgang til et rikt utvalg av lyder, fra akustiske pianoer til komplekse synther, designet for å oppfylle artistens behov. Det ultimate verktøyet for å utforske musikalske grenser, til studioarbeid og live-opptredener.

Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Tillegginformasjon