Partytelt

Inviter et stort antall gjester! Våre fleksible telt kan enkelt slås sammen, Tilpasset ethvert arrangement. Vi tilbyr full service med både montering og demontering, samt innendørs gulvløsninger for en komplett og elegant festsetting. Skap det ideelle festlokalet med vårt partyteltutleie.

Hvor stort telt trenger jeg?

Ikke for stort, og ikke for lite. Et selskap kan miste stemningen hvis teltet er så lite at man må stå som sild i tønne. Den hyggelige, varme atmosfæren forsvinner også hvis man velger et telt med altfor god plass og stor takhøyde. For å sørge for mest utbytte av plassen din, beregner vi alltid antall personer, bordplassering, dansegulv etc for å finne den optimale teltstørrelsen.

Vi har seks ulike partytelt for utleie:

  • 3 telt på 8*5 meter
  • 1 telt på 6*4 meter
  • 1 telt på 6*3 meter
  • 1 telt på 3*3 meter

Flere av teltene kan settes sammen ved at du bruker medfølgende takrenne. På den måten kan du for eksempel få et telt på 10*8 meter eller 16*5 meter. 

Partytelt på 8 * 5 meter som fungerer til 60 personer stående, eller cirka 40 hvis bord og stoler. Teltet er fint til 17. mai, fester, 40- og 50-årslag og bryllup. Det følger med minitelt på 3*3 meter som kan være kjekt til kjøkken eller røykerom.

Kombiner gjerne leie av partytelt med for eksempel bålpanne og lys- og lydanlegg.

Pris:

    • Partytelt 8*5 meter: kr 2000 pr døgn, kr 500 for ekstra døgn

    • Valgfri montering kr 2000

    • Eventuell frakt og demontering kommer i tillegg

Sjekk også ut..

Pizzaovn

Ooni Koda 16 er den bærbare pizzaovnen som leverer ekte italiensk tynnbunnet pizza på bare 1-2 minutter! Perfekt for å imponere gjester med en store pizzaer opp til 40 cm, ideell for alt fra hytteturer til hagefester. Oppvarmingstid på kun 20 minutter til 500 grader.

Tikibar

Opplev tropisk stemning og la hver slurk transportere deg til en eksotisk øy. Våre håndlagde tikibarer lar deg nyte forfriskende cocktails under en stråparasoll, omgitt av autentiske dekorasjoner som fremkaller følelsen av en evig sommer.

Lysende Dansegulv

Det eneste lysende dansegulvet i Norge som gir deg den unike opplevelsen med lys som pulserer i takt med musikken. Modifiser og programmer lyset på over 1000 forskjellige måter. Gjør ditt event eksklusivt med et dansegulv som garantert vil imponere.

Klappbord

Ideelle for enhver sammenkomst. Perfekte for rask oppsett og nedpakning. Disse bordene komplementeres ypperlig med vårt utvalg av klappstoler, for å skape den fullkomne sitteopplevelsen. Tilby dine gjester komfort med vår praktiske og stilfulle løsning

Klappstoler og klappbord

Klappstoler

Disse stolene har enkel transport og raskt oppsett, perfekt for smidig omorganisering fra middagsområde til dansegulv i et partytelt. Med ekstra komfort og mulighet for å leie matchende klappbord, er de nøkkelen til et vellykket arrangement.

Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Tillegginformasjon