Projektor og lerret

Ønsker du å vise noe på storskjerm? Da er projektor og lerret kjekt.

Projektor som fungerer godt til taler og visninger på skjerm. Lerretet er 200 cm bred og kan monteres frittstående på gulv.

Pris:

Projektor

  • Døgn: kr 800
  • Helg: kr 1000
Lerret
  • Døgn: kr 350
  • Helg: kr 400

Sjekk også ut..

Klappbord

Ideelle for enhver sammenkomst. Perfekte for rask oppsett og nedpakning. Disse bordene komplementeres ypperlig med vårt utvalg av klappstoler, for å skape den fullkomne sitteopplevelsen. Tilby dine gjester komfort med vår praktiske og stilfulle løsning

Gnistmaskin

Spektakulære, kalde gnistregn som skyter opp til seks meter i luften! Disse maskinene kan synkroniseres for opp til tolv enheter, styres enkelt med fjernkontroll, og produserer en trygg og brannsikker gnist. Så sikkert at du kan holde hånden din over uten risiko. Trygt å bruke både innendørs og utendørs.

UV/neon lys

Lag et spektakulært neonparadis og gjør hverdagslige antrekk til levende kunstverk. Hvert smil vil gløde som stjerner Av disse lysene. Skap en illusjon av dansende auraer og La kvelden glitre med neonfarger under stjernehimmelen for en kveld, som dine gjester sent vil glemme.

Discokule

Gjenopplev disco-æraen. Et must for alle dansegulv! Vi er stolte over å være de eneste i Norge som tilbyr en imponerende 80 cm stor discokule til utleie, sammen med et variert utvalg av størrelser inkludert 30, 40 og 50 cm. Disse glitrende kulene er perfekte for å henge fra taket eller over scenen, og skaper en magisk atmosfære med reflekterende lys som danser i rommet.

Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

Få et helt uforpliktende tilbud om leie - vennligst fyll ut skjemaet her:

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Er det noe mer du ønsker å si til oss?