Boblebad

Nyt alle årstider i vårt luksuriøse oppblåsbare boblebad. Perfekt for både fest og familiekos. Lei vår alt-i-ett pakke for fire dager som inkluderer boblebad, bålpanne, lyslenker og pizzaovn, til en samlet lav pris.

Boblebadet har plass til fire voksne mennesker og er på 1100 liter. Varmeelement på 1500W. Oppvarmingshastighet: 1.2 – 1.8 grader/time, avhengig av lufttemperatur og mengde vann i boblebadet.

Temperatur kan stilles mellom 20 og 40 grader. Vær oppmerksom på at oppvarming tar tid, så du bør varme opp boblebadet i god tid før planlagt bruk. Boblebadet leveres med klorgranulat. Med 108 jetstråler vil du virkelig kunne lene deg tilbake og la boblene løsne på stive muskler og ledd. 

Pris

Helg: kr 800

Sjekk også ut..

Lyslenker

Lysett ditt event med våre lyslenker, som skaper den ideelle stemningen med sitt varmhvite lys. Perfekt for bruk både inne og ute, året rundt.

UV/neon lys

Lag et spektakulært neonparadis og gjør hverdagslige antrekk til levende kunstverk. Hvert smil vil gløde som stjerner Av disse lysene. Skap en illusjon av dansende auraer og La kvelden glitre med neonfarger under stjernehimmelen for en kveld, som dine gjester sent vil glemme.

Lydanlegg

Perfekt lyd for alle arrangementer, våre lydanlegg gir klar lyd for opptil 300+ gjester med høyttalere, Basskasser, lydmiksere, DI bokser og mikrofoner. Lei hele settet eller deler, med enkel integrasjon og oppkobling mot andre systemer for en sømløs lydopplevelse.

Klappbord

Ideelle for enhver sammenkomst. Perfekte for rask oppsett og nedpakning. Disse bordene komplementeres ypperlig med vårt utvalg av klappstoler, for å skape den fullkomne sitteopplevelsen. Tilby dine gjester komfort med vår praktiske og stilfulle løsning

Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Få et helt uforpliktende tilbud om leie - vennligst fyll ut skjemaet her:

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Er det noe mer du ønsker å si til oss?