Soundboks GEN. 3

Musikk uten grenser. Denne bærbare revolusjonen leverer overlegen lyd med opptil 40 timers batteritid, og mulighet for trådløs kobling av opptil 5 enheter på sekunder. Perfekt for eventer hvor musikken aldri skal stoppe. Inkluderer mikrofon-tilkobling og kan seriekobles uendelig antall via miksepult.

Stort batteri som holder i mange timer. Det er mulig å leie to eller flere høyttalere og koble dem sammen via Bluetooth! Fungerer bra til både musikk og tale. To innganger for mikrofoner og musikkinstrumenter etc. Høyttaleren kan plasseres på standard høyttalerstativ, som vi også leier ut.

Egenskaper:

Trådløs tilkobling via Bluetooth. Batterilevetid på opptil 40 timer. Ekstremt lydtrykk på 126 dB. Justerbar basskvalitet. Mulig å koble sammen mange Soundboks-høyttalere via trådløs sammenkobling eller XLR-kabler. Tilkoblingsmuligheter for mikrofon, DJ-mikser og instrumenter. Vanntett design som tåler sprut, øl, snø, kulde og varme.

Vi har seks Soundboks 3 til utleie, samt en Soundboks GO – som er mindre og dermed lettere å bære og å ta med seg.

Batteri og lader medfølger. Du kan leie ekstra batteri, mikrofon inkludert mikrofonstativ i tillegg. Soundboksen kan plasseres på standard høyttalerstativ som du kan leie i tillegg.

Pris

  • Soundboks kr 600 første døgn
  • Ekstra døgn kr 300,-
  • Lengre leieperiode? Ta kontakt for pristilbud
 
Mulig å leie i tillegg
  • Ekstra Soundsboks-batteri
  • Mikrofoner
  • Mikrofonstativ
  • Høyttalerstativ
  • Soundsboks ryggsekk
  • XLR-kabler

Sjekk også ut..

Partytelt

Inviter et stort antall gjester! Våre fleksible telt kan enkelt slås sammen, Tilpasset ethvert arrangement. Vi tilbyr full service med både montering og demontering, samt innendørs gulvløsninger for en komplett og elegant festsetting. Skap det ideelle festlokalet med vårt partyteltutleie.

Elektrisk piano

Enkel bærbarhet og brukervennlighet med XLR mulighet. Du får tilgang til et rikt utvalg av lyder, fra akustiske pianoer til komplekse synther, designet for å oppfylle artistens behov. Det ultimate verktøyet for å utforske musikalske grenser, til studioarbeid og live-opptredener.

Gnistmaskin

Spektakulære, kalde gnistregn som skyter opp til seks meter i luften! Disse maskinene kan synkroniseres for opp til tolv enheter, styres enkelt med fjernkontroll, og produserer en trygg og brannsikker gnist. Så sikkert at du kan holde hånden din over uten risiko. Trygt å bruke både innendørs og utendørs.

Pizzaovn

Ooni Koda 16 er den bærbare pizzaovnen som leverer ekte italiensk tynnbunnet pizza på bare 1-2 minutter! Perfekt for å imponere gjester med en store pizzaer opp til 40 cm, ideell for alt fra hytteturer til hagefester. Oppvarmingstid på kun 20 minutter til 500 grader.

Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Tillegginformasjon