Gnistmaskin

Spektakulære, kalde gnistregn som skyter opp til seks meter i luften! Disse maskinene kan synkroniseres for opp til tolv enheter, styres enkelt med fjernkontroll, og produserer en trygg og brannsikker gnist. Så sikkert at du kan holde hånden din over uten risiko. Trygt å bruke både innendørs og utendørs.

Gnistmaskinene er virkelig prikken over i-en på ditt arrangement. Dette er ikke brannfarlig på noen måte, da gnistene tennes av en kjemisk reaksjon i pulveret – og altså ikke på grunn av varme. Du kan faktisk holde hånden i gnistene uten å bli varm. Dette blir like spektakulært som pyroeffekter, men altså uten risiko for branntilløp.

Det er populært å bruke gnistmaskiner til å markere bryllup og for å kåre vinnere i konkurranser. Vi anbefaler å leie flere for å oppnå skikkelig effekt.

Vi anbefaler deg å leie fire gnistmaskiner for å få skikkelig markant effekt. Det følger med kabler for å seriekoble maskinene. Du kan styre maskinene via fjernkontroll eller DMX-kontroller.

  Gnistmaskin

  • Første døgn: kr. 1200,-
  • Ekstra døgn: kr. 600,-
  • Lengre leieperiode? Ta kontakt for pristilbud
   

  Tilleggsutstyr

  • Gnistpulver som holder til rundt 15 minutter på 1-3 m høyde: kr. 250,-
  • Gnistpulver som holder til rundt 15 minutter på 5-6 m høyde: kr. 400,-
  • DMX-kontroller med kabler: Kr. 300,- pr. døgn

  Sjekk også ut..

  Rød løper

  Gjør stas på entreen. Filmpremiere og bryllup er perfekte begivenheter for å bruke rød løper.

  Lyseffekter

  LED lyssystem med stativ, pedal og bærebag. DMX-kompatibel, og med tripod.

  Elektrisk piano

  Enkel bærbarhet og brukervennlighet med XLR mulighet. Du får tilgang til et rikt utvalg av lyder, fra akustiske pianoer til komplekse synther, designet for å oppfylle artistens behov. Det ultimate verktøyet for å utforske musikalske grenser, til studioarbeid og live-opptredener.

  Boblebad

  Nyt alle årstider i vårt luksuriøse oppblåsbare boblebad. Perfekt for både fest og familiekos. Lei vår alt-i-ett pakke for fire dager som inkluderer boblebad, bålpanne, lyslenker og pizzaovn, til en samlet lav pris.

  Klappstoler og klappbord

  Klappstoler

  Disse stolene har enkel transport og raskt oppsett, perfekt for smidig omorganisering fra middagsområde til dansegulv i et partytelt. Med ekstra komfort og mulighet for å leie matchende klappbord, er de nøkkelen til et vellykket arrangement.

  Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

  Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

  Telefon

  +47 96 92 58 15

  E-post

  post@eventleie.no

  Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

  Hva ønsker du å leie?
  Ønsker du levering, eller å hente selv?
  Tillegginformasjon