Pizzaovn

Ooni Koda 16 er den bærbare pizzaovnen som leverer ekte italiensk tynnbunnet pizza på bare 1-2 minutter! Perfekt for å imponere gjester med en store pizzaer opp til 40 cm, ideell for alt fra hytteturer til hagefester. Oppvarmingstid på kun 20 minutter til 500 grader.

Kjør pizza på arrangementet ditt! Med Ooni Koda 16 får du en pizzaovn som rommer pizzaer på opp til 40 cm. Italienske tynnbunnede pizzaer steker du på 1-2 minutter.

Kanskje en aktivitet på festen din er at gjestene selv baker sin egen pizza? Eller bruk ferdigpizza om du tenker effektivitet. Pizza som nattmat er veldig populært.

Du kobler ovnen til vanlig propantank (dette følger ikke med fra oss), og det tar cirka 20 minutter å gjøre ovnen varm (500 grader). Ovnen plasserer du på et solid bord (dette følger ikke med fra oss). Det blir ikke varmt under ovnen. Ovnen skal kun benyttes utendørs.

Det følger med et praktisk cover til å frakte ovnen, og det følger også med en pizzaspade.

Du kan fint lage andre gode steinovn bakevarer. Hva med å lage surdeigsbrød til folk?

Vi har to pizzaovner tilgjengelig for utleie.

Pris

  • Døgn: kr. 500,-
  • Helg: kr. 800,-
  • Uke: kr. 1200,-

Sjekk også ut..

Klappstoler og klappbord

Klappstoler

Disse stolene har enkel transport og raskt oppsett, perfekt for smidig omorganisering fra middagsområde til dansegulv i et partytelt. Med ekstra komfort og mulighet for å leie matchende klappbord, er de nøkkelen til et vellykket arrangement.

Soundboks GEN. 3

Musikk uten grenser. Denne bærbare revolusjonen leverer overlegen lyd med opptil 40 timers batteritid, og mulighet for trådløs kobling av opptil 5 enheter på sekunder. Perfekt for eventer hvor musikken aldri skal stoppe. Inkluderer mikrofon-tilkobling og kan seriekobles uendelig antall via miksepult.

Rød løper

Gjør stas på entreen. Filmpremiere og bryllup er perfekte begivenheter for å bruke rød løper.

Klappbord

Ideelle for enhver sammenkomst. Perfekte for rask oppsett og nedpakning. Disse bordene komplementeres ypperlig med vårt utvalg av klappstoler, for å skape den fullkomne sitteopplevelsen. Tilby dine gjester komfort med vår praktiske og stilfulle løsning

Bålpanne

Bålpanne

Gi festen et magisk preg! den levende flammen skaper en fantastisk atmosfære utendørs. Ideell for bryllup, hvor dens varme lys bidrar til å forene omgivelsene og skape en drømmeaktig scene. Perfekt for å forvandle ethvert uterom til en innbydende samlingsplass.

Fant du noe du ikke kan klare deg uten på den neste festen?

Ring eller send oss en melding for å høre mer om hva vi kan levere til deg.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Tillegginformasjon