Gnistmaskin til sportsarrangement

Gulvet som bringer festen til liv

Gi Fotballkampene Dine Liv med Spektakulære Gnistmaskiner

Når fotballfans kjøper billetter til de store kampene, forventer de mer enn bare en kamp; de ser frem til et helt show som overgår deres forventninger og etterlater dem målløse. Verdens største fotballbegivenheter, som VM og Champions League, har allerede omfavnet kraften i visuelle effekter, inkludert gnistmaskiner, for å forsterke atmosfæren og skape uforglemmelige øyeblikk.

Ved å integrere våre spektakulære gnistmaskiner i dine arrangementer, kan du tilby en lignende, elektrifiserende opplevelse som garantert vil fenge publikum og skape buzz rundt kampene. Våre maskiner er designet for å skyte gnister opptil 6 meter i luften, og kan synkroniseres perfekt med musikk eller annen underholdning gjennom våre avanserte DMX-bokser, noe som gir deg full kontroll over showet. Enten du ønsker en synkronisert fremvisning eller en taktfull musikalsk akkompagnement, tilpasser vi oppsettet etter dine behov.

Vi tilbyr fleksible leieavtaler basert på hvor ofte du ønsker å bringe denne «wow-faktoren» til stadionet ditt i løpet av året. Med 12 tilgjengelige maskiner er vi klare til å støtte selv de mest omfattende arrangementene. La oss skape en skreddersydd pakke som matcher dine visjon og behov for å gjøre hvert spill til en minneverdig begivenhet.

Kontakt oss for mer informasjon og la oss sammen løfte fotballkampopplevelsen til nye høyder.

Utvid Horisonten for Norsk Fotball med Unike Show og Opplevelser

I vår kontinuerlige streben etter å berike sportsarrangementer med uforglemmelige øyeblikk, er vi alltid åpne for å utforske og integrere nye, spennende produkter som kan forsterke opplevelsen for både spillere og tilskuere. Dersom det er noe spesifikt dere ønsker å bringe til deres arrangementer, ikke nøl med å ta kontakt. Vår ekspertise og fleksibilitet betyr at vi kan skreddersy løsninger som oppfyller deres unike behov og ønsker.

Som du sikkert er enig i, blir ethvert sportsarrangement mer engasjerende og minneverdig når det inkluderer dynamiske elementer og overraskelser. Vårt mål er å bidra til å heve norsk fotball ved å tilby show og «utenfor boksen»-opplevelser som setter våre arrangementer på kartet. Ved å samarbeide, kan vi sammen skape banebrytende begivenheter som fanger publikums fantasi og gjør hver kamp til en snakkis.

La oss jobbe sammen for å gjøre norsk fotball større, bedre og enda mer spennende for alle involverte. Kontakt oss for å utforske hvordan vi kan bringe din visjon til virkelighet.

Lysende Dansegulv

Det eneste lysende dansegulvet i Norge som gir deg den unike opplevelsen med lys som pulserer i takt med musikken. Modifiser og programmer lyset på over 1000 forskjellige måter. Gjør ditt event eksklusivt med et dansegulv som garantert vil imponere.

Partytelt

Inviter et stort antall gjester! Våre fleksible telt kan enkelt slås sammen, Tilpasset ethvert arrangement. Vi tilbyr full service med både montering og demontering, samt innendørs gulvløsninger for en komplett og elegant festsetting. Skap det ideelle festlokalet med vårt partyteltutleie.

Lydanlegg

Perfekt lyd for alle arrangementer, våre lydanlegg gir klar lyd for opptil 300+ gjester med høyttalere, Basskasser, lydmiksere, DI bokser og mikrofoner. Lei hele settet eller deler, med enkel integrasjon og oppkobling mot andre systemer for en sømløs lydopplevelse.

Soundboks GEN. 3

Musikk uten grenser. Denne bærbare revolusjonen leverer overlegen lyd med opptil 40 timers batteritid, og mulighet for trådløs kobling av opptil 5 enheter på sekunder. Perfekt for eventer hvor musikken aldri skal stoppe. Inkluderer mikrofon-tilkobling og kan seriekobles uendelig antall via miksepult.

Tikibar

Opplev tropisk stemning og la hver slurk transportere deg til en eksotisk øy. Våre håndlagde tikibarer lar deg nyte forfriskende cocktails under en stråparasoll, omgitt av autentiske dekorasjoner som fremkaller følelsen av en evig sommer.

Lyseffekter

LED lyssystem med stativ, pedal og bærebag. DMX-kompatibel, og med tripod.

UV/neon lys

Lag et spektakulært neonparadis og gjør hverdagslige antrekk til levende kunstverk. Hvert smil vil gløde som stjerner Av disse lysene. Skap en illusjon av dansende auraer og La kvelden glitre med neonfarger under stjernehimmelen for en kveld, som dine gjester sent vil glemme.

Discokule

Gjenopplev disco-æraen. et must for ethvert dansegulv! Vi er stolte over å være de eneste i Norge som tilbyr en imponerende 80 cm stor discokule til utleie, sammen med et variert utvalg av størrelser inkludert 40 og 50 cm. Disse glitrende kulene er perfekte for å henge fra taket eller over scenen, og skaper en magisk atmosfære med reflekterende lys som danser i rommet.

Projektor og lerret

Ønsker du å vise noe på storskjerm? Da er projektor og lerret kjekt.

Har du spørsmål, eller ønsker
å booke utstyr til festen?

Kontakt oss for en å høre mer om hva vi kan levere til den store dagen.

Telefon

+47 96 92 58 15

E-post

post@eventleie.no

Vennligst fyll ut skjemaet for å sende oss en uforpliktende forespørsel om leie.

Hva ønsker du å leie?
Ønsker du levering, eller å hente selv?
Tillegginformasjon